22 Οκτ 2018

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΥΡΕΛΟΥ ΛΟΓΩ ΠΡΕΣΠΩΝ

Αθήνα, 22/10/2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΡΘΡΟ
Σας αποστέλλουμε άρθρο του Νότη Μαριά με τίτλο:
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΥΡΕΛΟΥ ΛΟΓΩ ΠΡΕΣΠΩΝ
Σε πλήρη διάλυση βρίσκεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μετά και την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά από τη θέση του Υπουργού Εξωτερικών λόγω της σκληρής του κόντρας στο Υπουργικό Συμβούλιο με τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και ενώ ο Αλέξης Τσίπρας ένιπτε τας χείρας του ως νέος Πόντιος Πιλάτος.
Έτσι καθήκοντα Υπουργού Εξωτερικών ανέλαβε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας μιας και πλέον πρωθυπουργός εν τοις πράγμασι είναι ο……. Πάνος Καμμένος.
Η παραίτηση Κοτζιά, ο οποίος ως γνωστό στηρίζει αναφανδόν τη θνησιγενή πλέον Συμφωνία των Πρεσπών, έσπειρε την ηττοπάθεια στο στρατόπεδο του Ζάεφ παρά τη διαβεβαίωση Τσίπρα ότι θα τηρήσει τα συμφωνηθέντα στις Πρέσπες.
Ήδη όπως έχουμε επισημάνει προ 15 ημερών σε σχετικό μας άρθρο ο Ζάεφ και η παρέα του πνίγηκαν στις Πρέσπες μετά το αποτυχημένο σκοπιανό δημοψήφισμα.
Ήδη καθώς γράφουμε αυτές τις γραμμές μέχρι στιγμής (Πέμπτη 18/10) ο Ζάεφ αδυνατεί να βρει τον μαγικό αριθμό των 80 βουλευτών που του χρειάζονται για να ξεκινήσει τη διαδικασία αναθεώρησης του συντάγματος των Σκοπίων.

Διαβάστε περισσότερα:

www.notismarias.gr