4 Απρ 2017

Νότης Μαριάς σε Μοσκοβισί: O Ελληνικός Λαός δεν ανέχεται την ταπείνωση και θα σας δώσει την απάντηση που αρμόζει γιατί υπάρχει ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Στρασβούργο, 4/4/2017

Ο Ελληνικός Λαός δεν ανέχεται την ταπείνωση και σύντομα θα σας δώσει την απάντηση που πρέπει γιατί υπάρχει ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ είπε ο Επικεφαλής του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ - Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς απευθυνόμενος στον Επίτροπο Μοσκοβισί πριν λίγο σήμερα 4/4 στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο  κατά τη συζήτηση για τη Β’ αξιολόγηση και την κατάσταση στην Ελλάδα.

Όπως επισήμανε ο Νότης Μαριάς: «Κύριε Μοσκοβισί, η τρόικα τα θέλει μονά – ζυγά δικά της. Παρότι αρνείστε να χορηγήσετε τα εναπομείναντα 19,5 δις ευρώ του κεφαλαίου του τρίτου δανείου εντούτοις απαιτείτε εφαρμογή στο 100% των μνημονιακών μέτρων. Είτε μειώστε τα μνημονιακά μέτρα κατά 25% είτε προχωρήστε στη διάθεση του υπολοίπου δανείου προκειμένου με τα χρήματα αυτά να γίνει ανακεφαλαιοποίηση των Ασφαλιστικών Ταμείων που λεηλατήθηκαν με το PSI, θέσπιση ειδικού Δημόσιου Ταμείου για τα κόκκινα δάνεια και χρηματοδότηση ίδρυσης Αναπτυξιακής Τράπεζας για επενδύσεις στην Ελληνική οικονομία και μείωση της ανεργίας. Επιστρέψτε ως τρόικα επιτέλους τα 3,5 δις ευρώ που ενθυλάκωσε ο ESM, χρήματα που ανήκουν στην Ελλάδα, χρήματα που αφορούν επιστροφές των κερδών της ΕΚΤ του 2014 από τα Ελληνικά ομόλογα, προκειμένου έτσι να χρηματοδοτηθεί ένα ευρύ αναπτυξιακό Σχέδιο για τη δημιουργία 300.000 νέων θέσεων εργασίας».

Διαβάστε περισσότερα:

http://notismarias.gr/